jag läste "natten som föregick denna dag"

ett av genierna bakom kursen (sekten) hekseskolen har gett ut en bok. natten som föregick denna dag heter den, och min idol/supremewitch johanne lykke holm är författaren.

nedan följer lite jag skrev om att läsa den. jag tycker alla ska läsa den.

 

 

en fredagsmorgon läser jag natten som föregick denna dag, det är en bok skriven av johanne lykke holm.

jag har inget bra att markera sidor med så jag viker ner hörn, det är många hörn som blir nedvikta. ibland tänker jag, nu har jag ju vikt ett hörn på sidan bredvid så det behövs inte vikas ett till här, om jag inte tänker så skulle nog hela boken vara vikt.

 

en fredagsmorgon läser jag natten som föregick denna dag, det är en bok skriven om johanne lykke holm. den handlar om ett barn. det är ett barn som vet att hon är en marmorstaty bland gymnaster, ett barn som äcklas av sitt barnansikte. det är ett barn med mörker. det är ett barn som är en människa, stark och dålig. ful och olycklig. ett barn vars vän är en häst, barnet vet att det är en häst. ett barn som kanske bär kniv men som också har chokladpapper i fickan. 

en fredagsmorgon läser jag tills boken är slut och sedan bläddrar jag tillbaka och läser lite till. 

 

en fredagsmorgon har jag läst natten som föregick denna dag, det är en bok skriven av johanne lykke holm. jag håller i boken, jag har turen att ha ett signerat exemplar. jag vet att jag inte kommer låna ut den, om någon jag känner vill läsa får de faktiskt köpa en egen bok. jag tappade trisslotten jag köpte till johanne. 

Clara Olausson