FINANSKRIS v.28 - MIRA ANNAMARIA NYMAN

hejhej! snart är sommaren slut, andra saker som kan ta slut: kärlek. det handlar dagens visa om, om hur alice cooper och ölkorv är den bästa huskuren mot ett brustet hjärta. och hur svårt det är att skriva sig från situationen. mira annamaria nyman står för dikten, varsågod.

hur man tar sig ur ett breakup
(ölkorv och lyssna på poison)

Vi åkte i din bil och lyssnade på poison med fönsterrutorna nere
det ögonblicket tog slut precis som alla andra ögonblick och nu är ditt poison överallt
jag sitter på ett sj-tåg med hela min garderob nedpackad och jag hatar att skriva men jag måste skriva jag måste skriva tills jag blöder tills jag vinner igen
familjer sitter runt mig med bajsblöjor och jag har gråtit i evigheter och ingenting hjälper ingenting hjälper och jag har inte hunnit klippa naglarna
sätter på poison för tionde gången i rad snälla alice hjälp mig att sluta älska för jag vill inte längre ha träffat en prins över en natt
jag vill peka finger och skrika
äta ölkorv och hamna i slagsmål
jag vill krossa ett glas på någons huvud
your lips are venomous poison jag känner inte längre igen mig själv
jag vill inte vara ifred och jag älskar i frustration men jag måste skriva jag måste push it push it måste orka orka måste skriva tills jag vinner igen
jag spelar texas hold’em med mig själv och allting känns passé
jag måste skriva tills jag vinner tills allting försvinner jag måste skriva tills det känns skönt i kroppen igen skriva tills jag är amelie från montmartre skriva tills jag är fucking queen of england skriva tills jag är gud i himlen tills alla familjer med kärleksbarn dör
skriva tills jag vinner tills poison är ute tills jag vinner igen
 

Clara Olausson