Ska jag bli en modeperson?

Jag har märkt att många människor har “mode” som intresse fast de inte klär sig så bra, de kanske till och med är en modeprofil eller har mode väldigt starkt som identitet. Funderar på om jag också ska börja lägga upp outfitbilder osv, alltså med min nuvarande identitet skulle det aldrig gå men jag kanske ska byta identitet? Till nån som gillar kläder. Inte för att jag gillar kläder, men jag gillar kläder lite mer nu är förut. Min resa till att gilla kläder är lite traumatisk. Ska försöka förklara varför. En sak jag tex tycker är jobbigt är hetsen att “dina kläder säger vem du är”. Läste i senaste numret av Åhléns tidning (enda tidningen jag läser???) att Noomi Rapace gör parfym för att det är så spännande för “en persons doft säger vem den vill vara”. Jag får panik av detta och dylika uttalanden?? Jag använder ganska ofta H&Ms billigaste parfymer som kostar 19 kr!! 19 kr!! Sååå billigt, men jag tycker faktiskt de luktar ganska gott. Men säger det något mer om mig, mer än att jag är fattig? Hoppas inte det. Eller om jag har på mig en halvful vinterjacka för vintern snart är slut och jag orkar inte slösa pengar på en bättre utan vill hellre unna mig ett snyggt sommarplagg ;) ;) Om nån modeintresserad person skulle se mig så skulle den ba: Ah, den tjejen gillar fula jackor från Myrorna :) Nej det gör jag inte, det råkar bara vara det enda jag har just nu!!!


Hoppas nån fattar vad jag menar iaf.

Förresten, roligt att Benjamin Ingrosso vann Mello va???!! Nu kommer han vinna hela skiten! Haha det där “hela skiten” sa jag lite ironiskt, om nån undrar…

Menar såklart Eurovision.

Jag skrev ju om det i förra inlägget. Såg att en annan stor bloggerska Jonna Lundell också var synsk och förutsåg Benjamin Ingrossos vinst.

 

Jag är sååå besatt av Jocke & Jonna just nu… även av Samir & Sigrid, och Samir & Viktor.. det är så bra att jag ska få barn, jag längtar inte till “bebistiden” utan jag längtar till barnet är 4-5 år och vi ska titta på YouTube tillsammans och bara mysa ner oss i olika influencers.

Jag har sett alla avsnitt av Jocke & Jonnas spökjakter och nu har jag inte kvar så måste kolla på LaxTons egna spökjakts-videos och de är inte lika bra. Men de är ändå okej. Länkar till den bästa spökjakten av Jocke & Jonna här nedan så kan ni titta och mysa. Ha en bra måndag!

Anna AxforsComment