Planerar livet

Kollar runt lite på sociala medier för att få inspiration till vad jag ska skriva om.

Hittar tyvärr inget, allt på sociala medier är tråkigt. Jag hatar verkligen samtiden. HATAR. Tror iofs inte att nån annan samtid hade passat mig bättre, utan det är mer konceptet samtid jag hatar. Att saker och ting ska vara inne och andra saker ute. OBS, inte så "det är fel att göra inne- och utelistor!". Menar mer att varför är det t.ex. jätteinne att brodera budskap på äckliga tavlor? Om man broderar "WOMEN JUST WANT TO HAVE FUNdanmental rights" så kommer man få ett tusen gilla och flera hundra kommentarer. Snyggt!!! Bra!!! Sådär ska de se ut!!! Fast att en miljard människor redan broderat detta innan? Nä jag fattar inte. Fattar inte varför folk är så lättimponerade. Sen blev jag feminist när jag var 12 och kanske broderade en sån tavla när jag var 13. Så för mig är det lite som att se folk leka med ponnys och barbies och tycka det är kul. 

Förlåt för negativitet!

Nu till nåt positivt. Min diktsamling Jag hatar naturen ska ju komma ut snart. Och om nån undrar varför det inte står på alla stans löpsedlar och skriks ut över bergen så är det för att jag och mitt förlag jobbar inte riktigt så... vi jobbar mer: vaknar upp, åh idag ska boken släppas, Kalle skriver du ett pressmeddelande? (Kalle är en assistent säger vi) Hmmm vart ska releasefesten vara, och vad ska vi bjuda på? Hallongrottor* kanske? Anna sista stycket är lite konstigt kanske, ska vi ta bort det? Hoppas tryckeriet hinner trycka och leverera boken till ikväll. Annars får vi kanske skjuta på releasen? 

MEN den börjar i alla fall bli klar och det ska bli SÅ SKÖNT pga jag tycker verkligen inte om att skriva längre, vill bara vara en entreprenör och mamma. :) Vakna upp, koka kaffe, sätta mig med dagens räkenskaper... leva i verkligheten liksom.

INTE: åh jag ska undersöka bokstaven K! Kalas, klättermus, kanonkula, krytskytt... åh det får bli en dikt värd att läsas på alla landets bibliotek. 

Enda anledningen till att jag kommer fortsätta skriva är för att annars kommer alla ens haters ba "hahaha! Det blev inte mycket av henne! Trots att hon hade en blogg med Elis Burrau på Nöjesguiden och allt"

* Ett väldigt feministiskt bakverk pga liknar en fitta och fittan vill vi ju hylla!!! Varför bakade inte vi i LoveStory-redaktionen Hallongrottor på 8 mars och delade ut på stan tillsammans med en skylt som det stod "Gratis kramar" på? Backa tiden!!!

Anna Axfors1 Comment