Welcome to the world of Anna Axfors

Hej och välkomna till min lilla värld.

Det var ett tag sen jag hade en blogg, dags att börja igen!!!

Om nån undrar vem jag är så kan jag säga det i ett annat inlägg. Är inte så mycket för att "presentera mig", hoppas ni har överseende.

Och hoppas ni gillar min header. Det ska va lite känslan av en vårdag, man kanske går omkring på stan och dricker Pepsi, sen möter man mig, woho!! Ska vi slå följe? Man går till en parkbänk och skrattar och möter andra vänner, ett helt gäng som hänger utanför ICA. 

Fast ärligt talat när jag tog bilden tänkte jag bara "avbilda mig som Rose i Titanic". Precis som med den här fotoshoten (säger man så? fotoshoten? jag brukar säga så i alla fall!) i BON. Fy fan vad jag hatar intervjuer med mig själv, ska bli en sån som inte låter sig intervjuas, likt Lars Winnerbäck eller Thåström. 

Copyright Elsa Soläng!

Copyright Elsa Soläng!

Men jag ska ha en liten exklusiv intervju med mig själv här på bloggen så ni följare får lära känna mig bättre.

Nu börjar resan!!!!

Btw jag är helt besatt av Benjamin Ingrossos musik. Han är vår nästa stora musikexport? För några dagar sedan sa min pojkvän nåt som slog ner som en bomb i vårt hem. Det var när vi lyssnade på "Dance me off" och Jakob tittade på mig och ba: Benjamin Ingrosso kommer vinna Eurovision. Han sa det på samma sätt som någon med medelålderskris skulle kunna säga "Men jag vill ju ha en motorcykel". Ni vet liksom nåt man vetat hela tiden men inte förstått med medvetandet. Spännande.

Förresten vårt hem är så otroligt medelklass har jag märkt, för nån vecka sen när jag lyssnade på musik på datorn så frågade datorn ungefär såhär: Vill du lyssna på tv:n? Jag ba jaaaa det kan jag väl göra, om det går??? Datorn bara jajemen, det fixar vi, så satte tv:n på automatiskt och ut strömmade musiken i värsta high tech kvalité.

Här är Benjamin Ingrossos vinnarlåt, den bjuder jag på idag!

God fredag <3 <3 

Anna AxforsComment