Det allra varmaste av välkomnanden.

Jag har bloggat hela mitt vuxna liv. Jag hade velat kunna berätta exakt när Det började, men faktiskt så minns jag inte helt. I januari 2012 bestämde jag mig nämligen för att radera alla ditintills skrivna inlägg, börja om, börja på nytt. Ung och naiv fick jag för mig att det är så man gör i januari, förnyar sig själv. Och för att kunna förnya sig själv måste man ju, såklart, radera allt som är gammalt. Men, jag skulle gissa att mitt första blogginlägg skrevs någon gång 2008.

Mitt bloggande har aldrig varit speciellt konsekvent, ambitionslöst om man så vill. När jag var som mest ätstörd bloggade jag hemligt om det, jag har försökt blogga glatt om mina dagar, jag har bildbloggat, videobloggat men främst har jag väl bloggat om allt jag tyckt varit jobbigt. Av någon anledning är det då som enklast för mig att berätta. En vän sa en gång: "nu var det jättelängesen du uppdaterade bloggen, vad glad jag blir" och antog det måste betyda att jag mått bra. Och det är väl så det funkat. Tbh är det mycket därför det känns så skönt att börja blogga på ett nytt ställe. På ett ställe där det inte ges så mycket utrymme till allt som är jobbigt. Jag förnyar mig själv igen, och det är inte ens januari (dock har jag alltid tyckt det verkliga nyåret infaller i september).

Jag inte hundra på vad ni har att vänta er. Jag är inte säker på vad den här bloggen kommer bli, men jag hoppas kunna samla mig själv lite. Samla mina tankar om allt möjligt, samla mina bilder, mina försök till poesi (lol), mina videor jag ibland gör. Även framtida trendspaningar och annat mode- och trendrelaterat jag tidigare gjort för LoveStory kommer hamna här. Om man samlar allt man skapar blir man kanske en mer samlad person, det känns väl inte helt orimligt?

Jag heter Myrna Lorentzson. (I mitt pass stavas det tydligen Lorentsson vilket försatte mig i en medeldjup identitetskris när jag för ungefär ett år sen insåg. Jag och hela min familj alltid skrivit Lorentzson? Nu skriver jag Lorentzson respektive Lorentsson vid lite olika tillfällen.) Jag är 22 och fyller år på årets mörkaste dag, mitt fjortonåriga emojag såg detta som en uppenbar symbol för _något_, nuförtiden är det mest trist. Jag är från Skåne och Norrland men bor nu i Stockholm. Jag hatar fjärilar och älskar sushi. Allt man vill veta om mig (eller iallafall allt jag vill att folk ska veta om mig) finns någonstans på något av mina sociala medier. 

Och det var väl det, jag hoppas verkligen vi ses.

IMG_7625 (1).jpg
Myrna LorentzsonComment