Vice Photo Issue Release

Igår var jag på något jag tror ni kan gissa er till om ni läser rubriken. Med fanns min kamera, kvällen till ära! En Canon D400, typ? Tror jag?... Som jag fick av farmor och farfar 2008. Den har varit med om en hel del och mår därefter, men någorlunda bilder tar den faktiskt fortfarande! För er som inte tror mig:

 Ingrid.

Ingrid.

 Färgfabriken.

Färgfabriken.

 Douglas och Ingrid.

Douglas och Ingrid.

 Ingrid och utställningen. 

Ingrid och utställningen. 

 David.

David.

 Douglas.

Douglas.

 Utställning och något märke (jag var ouppmärksam för att uppfatta) som sålde kläder på plats!

Utställning och något märke (jag var ouppmärksam för att uppfatta) som sålde kläder på plats!

 Vice:)

Vice:)

 David och Douglas spelade skejt-TV-spel.

David och Douglas spelade skejt-TV-spel.

 Ingrid (♥_♥)

Ingrid (♥_♥)

 Ingrid igen!

Ingrid igen!

Tack för mig!KRAM.