jag ska tänka på det

lika lycklig nån kan göra mig kan den göra mig olycklig. kan man ha motsatsen till anknytningsproblem? så känslig för vissa relationer. så ömtålig under bröstet. skör i huvudet. arg i magen. ont i armen. trött i benen. sjuk i huvudet.

Det är vad jag är beroende av, människor. vissa typer av relationer, att känna så

som att jag finns

men det är samma som med allt knark. ni får mig alltid att hata mig själv till slut. avtänder. jag ställer krav som inte är vad vi lovat varandra

sen går jag sönder

det är inte kul att vara bra på att läsa av. det gör mig bara olycklig

våren kommer inte

”va dig själv”

det finns inte, jag finns inte hahah. jag räknas inte när jag inte är i förhållande till andra människor och jag är inte intresserad av någonting som har med mig själv att göra, förutom när jag är i förhållande till andra människor

så sugen på att göra något drastiskt men jag orkar inte va så störd 

Myrna LorentzsonComment