Bäst klädda på ELLE-galan enligt Myrna Lorentzon

LoveStorys egna stilguru Myrna Lorentzson korar de bäst klädda på gårdagens ELLE-gala.

1. Kakan Hermansson. Kvällens stjärna och konferencier. På bild i sin röda mattan-outfit som hon bytte från senare under kvällen! Wow! Vad snygg hon är, klänningen och håret tillsammans får en nästan att tänka på en superhjälte, äkta häftig look.

2. Icona Pop-duon Aino Jawo och Caroline Hjelt, snygga som alltid. Väldigt modernt med halvaxlar och en kortare underklänning.

3. Modebloggarna Angelica Blick och Andreas Wijk. Även fast det lite ser ut som att Andreas spillt rödvin över hela skjortan lyckas han med en häftig outfit. Den känns väldigt honom. Angelicas klänning, lite mer klassisk balkänsla. Oerhört vacker.

4. Sabina Ddumba med vännen Thumandi de Lange. Sabina i en rosa over size-kavaj, väldigt Rihanna, väldigt snygg.

5. Nyss TV-aktuella syskonen Bianca och Benjamin Ingrosso körde båda på ganska säkra kort. Biancas klänning utmärker sig något med skärpet. Snyggt syskonpar.

6. Stjärnbloggaren Kenza Zouiten i en lite vågad outfit som påminner om något Britney Spears hade kunnat bära tidigt 00-tal. Men om det är någon som kan våga är det väl just Kenza, som jag inte kan tänka mig passar dåligt i något.

7. Felice Jankell med pojkvännen. Mycket bra balans. Felices klänning är verkligen alldeles ljuvlig, vilket kostymen bryter på ett snyggt sätt.

8. Och så har vi systern Happy Jankell med Molly Nutley. Happy och hennes färger bär upp pälsen väldigt fint. En överdriven men oerhört snygg v-ringning på byxdressen som matchas bra med det sotade sminket.

9. Amanda Schulman + bäbis. Denna röda färg är som gjord för Amanda, även om jag kanske hade skippat puffärmarna är klänningen verkligen snygg.

10. Malin Eklund och Daniel Redgert. Malin lite nerklädd men inte mindre snygg för det. Daniel i hatt, något jag absolut stöttar.

11. Michaela Hamilton och Zara Larsson i varsin långklänning. Oerhört nice med “slitsen” i Zaras klänning.

12. Carolina Gynning, vilken dröm. Har inte mycket att säga om klänningen förutom att jag vill gifta mig i den.

 

Foton: elle.se

Myrna Lorentzson