Malmö it-girls skvallrar: I år ska alla gays vara mono

LoveStory har bjudit in Malmö it-girls för att spana efter de senaste trenderna i kändissverige.

Hej hej hallå, fatta så fint att jag fick frågan att skriva här, så STORT, äntligen nån på internet som förstår mig och vill ha mig. Blir helt knäsvag. Jag vill använda min plattform som it-girl för att snacka lite om kändisar, varför de är tråkiga i Sverige eller nä kanske bara att de inte är som i USA men att de kan bli, where there is hope there is pussy!

Alla kändisar måste börja fejka mer, det enda som duger för stjärnglans är en äkta bra lögn! Jag har lite spaningar, lögner, drömmar. Till att börja med har jag då kollat på Married at First Sight Australien med första gaycouple i programmet ever. Och jag har tänkt på det här med monogamy, det verkar va väldigt viktigt att säga om och om igen att gaysen i serien är redo för monogamy. Jag tror detta kommer explodera i år, alla gays ska vara mono! Detta fick mig och tänka på sweethearts Beatrice och Silvana, hur troligt är det egentligen att två superstjärnor från olika genrer är jätteihop? Inte så jättetroligt. Hur troligt är det att de håller uppe denna celeb-lovestory för att gynna karriären? Ganska så jättetroligt. Love it love it love it.

Ser framför mej hur vi kommer fyllas av queeresk analyser av hur arrangerade mono-förhållanden är det nya uppbrytandet av tvåsamheten. Att bygga sig själv genom fakeförhållanden och fakeimage är verkligen utimata famefactory och det som gör att vi älskar dem kändisar. Skilj mej från det dödliga och upphöj mej till skyn, älska mej alltid, vill för alltid filtreras genom ert skimrande raster.

Nån annan som närmar sig fejkandets konst är ju Kakan Hermansson. Halleluja för Audi-gate! Först blev töntar förbannade för att hon hata på polisen sen blev alla coola arga för hon krama polisen i en offentlig ursäkt… alltså det kan ju inte va sant att hon ger upp sin cred för att få kontrakt med Audi? Jag tror det rör sig om nån advanced utpressning, Audi äger säkert något dåligt hudvårdsmärke, tänk sånt som bara har produkter med mikroplaster i som alla är rädda för och som Kakan aldrig skulle vilja promota. Audi lär ju typ ha hotat med att om hon inte gråter ut om hur ledsen hon är över polistexten så kommer hon vara tvungen att göra reklam för random dålig hudvård. Hon fick liksom välja mellan sin cred som hudvårdsexpert och cred som your local feminist i media. Och just det, hon är ju också en gay-mono. Coincidence? I THINK NOT! Detta är kändisfejkande på hög nivå. 2017 hoppas jag är året då alla kändisar börjar bete sig som kändisar.

So long tjejer.  

LoveStory