Veckans söndagsmask: rosa lera

Veckans mask är rosa, lerig och svider och lovar att porerna ska försvinna på direkten! Men gör de verkligen det? Malin Håård testar.

Igår kom Lenita hem till mig och sa “jag var inne på Kicks så länge att alla tittade på mig som om jag hade snattat något så jag köpte de här, varsågod” och så fick jag två ansiktsmasker! Båda två från Origins, en nattmask och en lermask. Idag testade jag lermasken!

Retexturizing mask with rose clay heter den och är en två-i-en - mask, den rengör både på djupet och återställer hudens textur. Den innehåller förutom lera även jojoba och mjölkört. Enligt Origins hemsida lovar den följande: “Pores appear to vanish. Clarity is restored. Glow is instant”.

Detta är jag när jag ser något som har någonting med minskade porer att göra:

Skärmavbild 2017-10-22 kl. 19.05.24.png


Roliga fakta: saker som syns från månen är både Kinesiska muren och mina stora porer på näsan. (Obs detta är ej sant, man kan inte se kinesiska muren från månen). Jag hoppar på allt som är porförminskade på något sätt. Och Origins lovar “pores appear to vanish”. Men jag hade låga förväntningar eftersom jag har testat så många saker som ska reducera porer.

Om inte Pennywise var läskigt nog är här en bild på två suddiga spöken och en skitig spegel.

Om inte Pennywise var läskigt nog är här en bild på två suddiga spöken och en skitig spegel.

Masken doftade gott, den sved och var svår att tvätta bort. Men efteråt kändes huden så leeeeen och reeeen. Men porerna då? Mja. De var ju inte borta. Men det finns ju ingenting som kan ta bort porerna eller minska dem direkt. Jag kan skriva 10 000 ord en annan gång om porer men idag kan vi konstatera: pores appear to vanish: lite mindre kanske, men inte borta så klart. Däremot kändes huden riktigt mjuk och go efteråt så jag kan ändå rekommendera den!

BeautyMalin Håård