Veckans söndagsmask: dubbelmask

Vissa söndagar krävs en dubbelmask. Malin Håård använder en peelande mask och sedan en mask med stamceller från ros som nattmask.

Jag var på Halloweenfest igår. Jag kom hem sent, var trött och sen “tvättade” jag bort sminket med facial wipes?! Man kan liksom inte tvätta bort smink med sådant. Så jag har både varit uppe sent, konsumerat alkohol och sedan försökt tvätta ansiktet med typ servetter med tvål. Nej, nej, dags att köra på dubbelmasken.

FullSizeRender (8).jpg

Peter Thomas Roth har jag tipsat om tidigare, och vad passar bättre än att köra en liten pumpapeeling så här i Halloween-tider? Den peelar och doftar samtidigt pumpapaj, ljuvligt. Masken sticker och svider, men det tycker jag känns bra. Den innehåller pumpaenzym, aluminiumoxid och AHA-syror. 

Just idag kan min hud behöva lite extra hjälp på traven. Därför lägger jag efteråt på den rosa masken Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask, som är en reparerande mask med stamceller från ros som ska öka cellförnyelsen. Och en bra grej är att man kan använda den som nattmask! Så den här godbiten får ligga och gosa in sig i huden hela natten.

Paket med 5 olika masker från  Peter Thomas Roth : 899 kr

Paket med 5 olika masker från Peter Thomas Roth: 899 kr

Alltså, börja med att peela huden med pumpapaj och lägg sedan på rosceller för att vakna med en hud som är förnyad, föryngrad, förbättrad och förhoppningsvis inte visar några tecken på att man var vaken så länge att man såg iphonen gå från 02.59 till 02.00 och sen en stund till efter det.

22908539_10155355595578649_1160174206_o.jpg

Hoppas ni haft en skön söndag! Och om ni var på halloween-fest igår, hoppas att er söndag enbart har varit att ligga i soffan framför Netflix med chips.

BeautyMalin Håård