Årets bästa skönhetskalendrar – budget och lyx

Julkalender med skönhetsprodukter har börjat poppa upp de senaste åren. Och hur kul är det inte att få en ny rolig produkt varje dag? LoveStorys skönhetsredaktör Malin Håård listar julkalendrar med Beauty-tema!

Fick inte du heller tag på en kalender från Skincity? Deras väldigt populära kalender tog slut på 7 timmar. De hade 3000 kalendrar, dubbelt så många som förra året. Räds icke, det finns många andra att välja på! Nedan finns ett urval av årets många kalendrar.

The Body Shop

The Body Shop har tre olika adventskalendrar i olika prisklasser. De har två med 25 luckor, och skriver på sin hemsida att när sista luckan är öppnad på juldagen kan kalendern användas som en quiz. “Skoj och lärorikt för hela familjen”. Jag vet inte alls hur quizet ser ut, men vi kommer nog spela ett helt vanligt brädspel på juldagen. Dock med chans att dofta mango eller British Rose. De har också en med 24 luckor som är lite mer basic och utan quiz för hela familjen.
25 Days Ultimate Advent Calendar: 1195 kr
25 Days Deluxe Advent Calendar: 795 kr
24 Days of Beauty Advent Calendar: 495 kr

24daysbeauty.jpg
25daysdeluxe.jpg
25daysultimate.jpg

Rituals


Rituals har två adventskalendrar, den ena heter Deluxe och den andra Exclusive. Båda har 24 gåvor. Deluxe lockar med deras mest populära parfym och i Exclusive finns 24 exklusiva bästsäljare. Båda innehåller en blandning av lotion, smink och doftljus.
Deluxe Advent Calendar: 875 kr
Exclusive Advent Calendar: 650 kr

RitualsDeluxe.jpg
RitualsExclusive.jpg

L’Occitane

L’Occitane har två adventskalendrar med fokus på hudvård. De innehåller till exempel tvål, handkräm, duschkräm, läppbalsam och kroppslotion. Den lyxigare varianten innehåller fler parfymer.
L’Occitane Adventskalender Original: 499 kr
L’Occitane Adventskalender Premium: 999 kr (finns i utvalda butiker)

Loccitane.jpg
loccitane4.jpg

Kicks

Kicks Christmas Calendar 2017 kostar 399 kronor och ska vara värd 1134 kronor. De har ingen lista på vad för produkter julkalendern innehåller men lovar hudvård, make up och make up-tillbehör från Kicks Beautys egna sortiment.
Kicks Christmas Calendar 2017: 399 kr

KicksCalendar.png

Clinique

Kalendern från Clinique innehåller en blandning mellan hudvård och smink, till exempel deras Black Onyx Mascara och flera produkter i deras Custom repair-serie, som serum och fuktkräm. Finns att köpa på till exempel Kicks.
24 Days of Clinique Christmas Calendar: 595 kr

Clinique.png

Asos

Asos har en egen adventskalender med en blandning av olika märken, bland andra Smashbox, Eyeko och Cowshed. Den innehåller en mix av smink, hudvård- och hårdvårdsprodukter. Asos har fri frakt så du behöver inte oroa dig för att betala en miljon kronor i frakt, de bjussar på frakten. Den har 25 luckor men 24 produkter. Låter det oroande? Inte särskilt: i en av dem är en rabattkod på Asos.
The Advent Calendar: 705 kr

asoskalender.png

Bare Minerals

Adventskalendern från Bare Minerals innehåller bara sminkprodukter i olika nyanser och varianter. Dock inte några foundations, vilket ju är bra så man inte får fel nyans av foundation. Däremot är det flera ögonskuggor, läppstift och lipgloss. Finns på till exempel Åhléns.
Box of Wonders - 24 Days of Surprises: 995 kr 

BoxofWonders.jpg

Babor

Babor har en julkalender full av ampuller. Ampuller är Babors grej och har varit länge. Om ni inte vet vad ampuller är så är det koncentrerad vätska full av aktiva ingredienser i en liten ampull som ska ge direkt effekt på huden. Babor har en massa olika ampuller i olika prisklasser och till olika syften, i den här julkalendern får du 24 olika ampuller.
Babor Advent Calendar 2017: 959 kronor

baborkalender.jpg

Clarins

Clarins har 24 olika gåvor i sin kalender. De har inte specificerat exakt vad det är i, men det är en blandning av hudvård, smink och accessoarer. Förutom att jag blir nyfiken på vad det är för accessoarer funderar jag också på om det är som Clarins lovar, att alla deras produkter faktiskt passar alla hudtoner och alla hudtyper. Clarins kalender är alltid populär så det kan ju inte bli helt fel.
Clarins Advent Calendar: 1199 kr

Clarins.jpg

Decleor

Decleors kalender innehåller 24 gåvor på hudvårdstema. Värdet på kalendern är 3222 kronor. Den innehåller bland annat handkräm, scrub, serum, bb-cream och ansiktsmask.
Decleor 24 Surprise Treats Advent Calendar: 889

decleor.jpg

Bioline

Biolines kalender har åtta luckor, och i varje lucka är det flera olika produkter som ska fungera som en kur tillsammans. Det kan vara grupper med fuktcremer, serum och vårdande ögon- och läpp-produkter.
Bioline Christmas Calendar 2017: 999 kr

bioline.jpg
BeautyMalin Håård