Testa INTE detta hemma

Life hacks och DIY är något internet ÄLSKAR. Här har Lovestory samlat några saker du absolut inte borde testa.

På internet kan också få lära sig en massa "smarta" knep om saker. Life hacks. Saker för att göra livet lättare. Men den här listan handlar om saker som absolut inte på något sätt gör livet lättare. Men som ändå dyker upp på Facebook och Instagam som diy, quick easy simple, life hacks, men det är det absolut inte. Här är saker som inte kommer förbättra ditt liv: 

Vad än den där rubriken än säger så är den här uppfinning absolut inte amazing! 1. Ta inte sönder en kniv. 2. Hantera inte elektriska saker om du inte absolut kan detta. 3. Gör inte om den trasiga kniven med elektriska tillbehör till en vibrerande kniv?! Behöver du en elektrisk kniv: unna dig att köpa en. På internet.

Can you bleach a pine cone? Spoiler alert: ja. Men det bleks inte helt. Och varför vill du bleka en kotte? Och om du vill ha en vit kotte: måla den. Använd inte jättemycket blekmedel till något som blir halvbra.

DIY-personer verkar vara helt besatta av limpistoler. Visst, jag gillar väl limpistoler lika mycket som en annan pysslare (och har till och med gjort en trollstav med hjälp av limpistol som i slutet på videon), men det är inte en magisk grej som funkar till allt. Till exempel så kommer den där limsnodden inte hålla särskilt bra.

Har du någonsin ätit ett äpple som har varit lite fryst? Det kanske har legat mot väggen i kylen eller det kanske var utomhus när det frös på. I vilket fall som helst: det är inte gott. Det smakar lite jäst, ruttet äpple. Ät äpplet som det är eller köp äppeljos istället för att frysa det och krama ur äpplet.

Glas, acetone och eld - vad kan gå fel? Här kommer ett annat tips: vattna dina växter med en vattenkanna som en vanlig människa.

Här är ett smart och enkelt knep om du har slut på popcorn! Du kan lätt fixa nya om du har aluminiumskärare nära till hands! Det tar bara lite för lång tid och sen får du ungefär fem popcorn i taget. Njuuuut.

Sugen på vin men har inget hemma? Lätt fixat! Häll i lite socker och jäst och om två tre veckor har du super "fancy" "wine".

Vem har så mycket tid att den känner att den kan göra ett krångligare sätt att hälla upp munskölj? Vem har den tiden?!

NöjeMalin Håård