Söndagsmasken: Lugnande blåbär

Veckans ansiktsmask är en lugnande mask från Lush som är vårdande och mjukgörande för den julstressade huden.

maskomslag.jpg

Catastrophe Cosmetic är en mask från Lush som luktar godare än vad den ser ut. Den är gråaktig i nyansen med lita blåa bitar i som är skal från blåbär. Men att den är grå gör inte så mycket, när jag tvättat av den tycker jag att jag ser avsevärt mycket mindre glåmig ut av bara kontrasten av det gråa. Sedan tycker jag också att den ger lite lyster vilket mitt ansikte verkligen behöver.

2754.jpg

 

Blåbärsdoften i masken är ljuvlig! Den både doftar och känns skön. Masken innehåller en massa lugnande och mjukgörande ämnen som också är bra för vintertorr hud. Kamomillolja är vårdande och lugnande, karragen-gel som kommer från alger är också lugnande och mjukgörande och kalaminpulver är lugnande.

Blåbären bidrar med vitamin A, C och E som är vårdande och skyddande och fulla med antioxidanter. Mitt ansikte är så mjukt och vårdat och har förlåtit mig för att jag har varit dålig på att ta hand om den ordentligt de senaste stressiga dagarna. Nu är vi kompisar igen!

Glad tredje advent!

 

BeautyMalin Håård