Söndagsmasken: Extra allt!

Plötsligt är det första advent. Hur hände det? Ingen vet. Men det är dags att tända första ljuset i adventsljusstaken och lägga en ansiktsmask.

Vad blir det idag då? Jag ska erkänna att jag vet inte än. Men jag har en plan. En plan för en massa masker!

Jag kommer förmodligen börja med en Pumpkin Enzyme Mask från Peter Thomas Roth, jag har tjatat om den innan men den är så himla bra, rivig och doftar kanel vilket känns juligt.

IMG-4668.JPG

Efter det kommer jag lägga en ögonmask och en återfuktande nattmask samtidigt. Sephora har en massa olika ögonmasker och jag köpte på mig ett gäng för ett tag sedan, nu har jag bara kvar en med granatäpple mot trötthet och det känns inte helt fel med lite extra energi till ögonen så här i det gråa malmövädret.

IMG-4669.JPG

Fuktmasken jag lägger är en som jag har fått prov på från Kiehl’s som så många har pratat om. Den är helt ljuvlig och jag tror att kombinationen av allt detta kommer göra att jag vaknar imorgon och känner mig återfuktad, len och ganska så nöjd med i alla fall huden, trots att det är måndag imorgon.

FullSizeRender (11).jpg
IMG-4667.JPG

Som en liten bonus kommer jag också ha mask på händerna. Handmasken har jag också köpt på Sephora! Det är lite jobbigt att ha på sig masken när man inte kan använda telefonen eller bläddra bland sidorna i en bok. Men man kan ju köra på lite mindfulness och bara räkna alla 20 minuter de ska vara på händerna. Alternativt kan man kolla på ett avsnitt av en komediserie som brukar vara ungefär en arkmask-tid.

BeautyMalin Håård