De 7 starkaste scenerna i Girls

Idag sänds det första avsnittet på den sista säsongen av Girls. LoveStory listar några av de starkaste ögonblicken hittills i seriens historia för den som vill förbereda sig inför premiären.


1. Crack-incidenten

Vi börjar med en scen från första säsongen - Shoshanna röker crack av misstag. Resultatet blir att Shosh, som redan har en väldigt sprudlande, intensiv personlighet, blir ännu mer sprudlande och intensiv.


2. "Home Birth"

Adams galna syster har bestämt sig för att föda hemma i badkaret - ett helt rimligt beslut (speciellt med tanke på att hon har seriens fyra orimligaste personer till hjälp).

3. Tops-scenen

Ingen scen har någonsin gjort så fysiskt ont att titta på som scenen när Hannah spräcker sin trumhinna med en tops.

4. Strandhusbråket

Marnie har planerat en perfekt strandhussemester som slutar i ett katastrofbråk när Shoshanna bestämmer sig för att vara befriande ärlig.

Och för dig som tycker att bråk är obehagligt så kommer klippet som avslutar samma avsnitt och plåstrar om såret:

5. Shoshanna i Tokyo

Okej, så det här är inte en specifik scen utan egentligen ett helt avsnitt. Aldrig har vi sett Shoshanna så lycklig och lugn som i Tokyo.

6. Hannah Dancing On Her Own

Hannah har precis träffat sitt ex Elijah för första gången på länge. Han kommer ut som gay, och hon blir upprörd, gråtfärdig och känner sig skör. Sedan går hon hem och dansar.

7. Jessa och Adams bråk

Den här scenen, precis i slutet av säsong fem, är nog en av de obehagligaste ögonblicken någonsin i Girls. Adam och Jessa (som sagt inte de mest rimliga personerna), börjar bråka om Hannah och helvetet brakar lös.

Slutligen, för dig som inte kan vänta tills imorgon då avsnittet går att se i Sverige, så kommer här trailern till sjätte säsongen.

Med största säkerhet kan vi förvänta oss ännu fler dansscener, mer systerskap och större bråk!

Anja Löfman