Hon tjänar pengar – på att förnedra män

Har du alltid drömt om att tjäna "lätta" pengar? LoveStory har pratat med "Stina" som jobbade med att förnedra andra. 

 

FAKTA: FINANSIELL DOMINANS

en fetisch där (oftast) en man ger gåvor

och/eller pengar till en kvinna som dominerar honom

 

Du jobbade med att skriva förnedrande mejl till män, som gick igång och betalade för det. Kan du berätta lite mer om hur det gick till?
– Ja, de gick igång på att jag spenderade deras pengar och att de inte kunde säga nej. Jag vet inte riktigt varför jag började med det! Delvis var det att jag under en period var intresserad av BDSM och skapade ett konto på Darkside.se av ren nyfikenhet. Började skriva med några och flyttade över kontakten till ett speciellt mejlkonto. I efterhand känns det jätteknäppt. Numera är det bästa sättet att börja med det att ha ett twitterkonto där man interagerar med finansiell dominans-kretsarna.

det bästa sättet att börja med det är att ha ett twitterkonto där man interagerar med finansiell dominans-kretsarna
— "Stina", 22

Stina berättar att själva mejlandet kunde se väldigt annorlunda ut från person till person. Vissa vill bli hotade och totalförnedrade via text, andra vill bara brevväxla med en snobbig och elak tjej. Den sistnämnda var något härligare, säger hon, då det oftast skedde med psykiskt friska män:

– Det var det som fick mig att sluta – jag insåg att fastän jag frågade ganska omfattande om potentiella moneypigs psykiska hälsa och ekonomiska situation innan så var jag möjligen delaktigt i ett destruktivt beteende. Mannen jag hade bäst kontakt med var nyskild och hade inte kontakt med sina tonårsbarn. Han hade för mycket pengar men ingenting att spendera det på.

männen var inte alls kräsna. Ibland räckte några halvciteringar från SCUM
— "Stina", 22
Blair Waldorf i  Gossip Girl .

Blair Waldorf i Gossip Girl.


Var det samma män du återkommande hade kontakt med eller var det nya varje gång?

– Jag brukade ha två åt gången ungefär, en som bara var under en kortare tid och en som jag hade i cirka ett halvår.


Vad kunde det stå i ett mejl, om du vill ge exempel?

– Oj, jag skäms lite. Allt från att skriva kring tortyr, vilket var väldigt ångestframkallande, till att prata överdrivet mycket om saker jag vill att de köper åt mig. Återigen, det sistnämnda var härligare. Jag kanaliserade en pank Blair Waldorf väldigt mycket under de mejlkonversationerna. Men männen var inte alls kräsna. Ibland räckte några halvciteringar från SCUM.


Slutligen: hur mycket tjänade du? Kan man leva på ett sånt här jobb eller blir det mest lite extra pengar?

– Man kan definitivt leva på sådant här, men det är inte lika enkelt som man tror. Jag hade tur med det mesta, men det kräver väldigt mycket ansträngning. Jag tog inte emot underhållspengar, däremot så tog jag emot summor som presentkort som jag spenderade på prylar och resor. Massvis av smink och märkeskläder, då. Under ett halvår gick summan kanske någonstans mellan 15 000-20 000.