Recap: Tro, hopp & kärlek, Avsnitt 3

Hej och välkomna till ännu en recap av allas vårt favoritprogram Tro, hopp och kärlek! Läs de tidigare recapsen HÄR.

1.png

Hos Björn har det tydligen "tillkommit en tjej". Vadå tillkommit en tjej?! Det är ofattbart hur deltagarna i det här programmet bara släpps lösa och får strukturera det som de vill.

Björn får lära sig några knep av Mark, som att nudda vid tjejens hand över bordet. Känner bara: nej... Lär inte Björn detta!!! Det kan gå hur som helst!

4.png

PLÖTSLIGT befinner vi oss på tjejsnack hos Filips dejt Charlotte och man bara känner hur hände detta?! Sen när får vi följa dejterna när de snackar med sina kompisar? Jaja... En tillbakablick på Charlottes och Filips dejt:

3.png

Filip "fick ingen magkänsla" på dejten. Alltså Filip, om du känner att Charlotte inte är THE ONE så har du ju en magkänsla, dvs en dålig magkänsla. Du har inte "ingen magkänsla".

8.png

Charlotte kommer åter ner från Stockholm till Malmö på vad hon tror är en dejt på Kallbadhuset. Vad hon inte vet är att Filip ska dissa henne. Men först en lång utläggning om hur trevligt det var sist.

5.png

Nu tar vi en tur upp till kyrktornet med Filip, där han skypear med sitt livs kärlek Anna K. Jag har en teori om varför han är kär i Anna K redan. För hon har bara visat upp perfekta sidor, typ: skön och avslappnad och söt utan att bli för mycket, sånt som killar gillar. De andra har visat för nervösa/neurotiska sidor och det gillar inte Filip. Vad han inte vet är att Anna K också kommer visa sig ha dåliga sidor, hon är bara bra på att dölja dem såhär i det första skedet!!!

6.png

Linas verkliga kärlek: grannen Wåge. Det blir kaffe hos Wåge precis som varje dag, innan dejten med...

7.png

...TONY! Han är 43 år och jobbar med personlig utveckling.

10.png

Plötsligt befinner vi oss hemma hos nån random haschtomte. 

9.png

Christiania 2011. Mår genuint dåligt av detta hemmet.

11.png

Men där vill Tony ha sin dejt med Lina. Förresten, vem har choklad som en passion i livet? Då har man verkligen brist på intressen.

Tonys och haschtomtens CHOCK när Lina väljer att spela in House of the Rising Sun! Det sjuka här är ju, tycker jag, att spela in en låt tillsammans på en dejt, inte att välja House of the Rising Sun.

13.png

Här sitter ju Björn och övar på japanska, inför dejten med japansk-filippinska Tess.

34.png

Typiskt att hon inte gillar japansk kultur lika mycket som Björn, eller så har de bara olika bilder av japansk kultur.

39.png

Björn älskar ju nämligen science fiction, medan Tess tycker att "det är bara grått och det finns inget liv". Håller med henne om detta!

Suck, vem gillar INTE musik och konst och uppskattar humor?! Det räcker ju inte för att det ska "klicka", eller?

Tess gillar varken Star Trek eller Morrissey, bort bort bort bort!

Nu ska Jennie dejta egenföretagaren David, 43 år. De har följande gemensamt: allt från livet i sig till Kent. Åter igen en sån sak som inte räcker för att det ska "slå gnistor", att man gillar Kent och har livet gemensamt? Tänk vad måste som gillar Kent OCH LEVER. Det är ju tusentals människor, kanske miljontals?

15.png

Davids andra intressen: bjuda hem folk på middag och spela Bezzerwizzer eller Quizkampen.

Stackars David när Jennie frågar honom vilken hans favoritpsalm är, och han griper efter halmstrån och bara: Gud som haver barnen kär, men den har tappats bort lite de senaste 20 åren! Jennie ba: mhm... nej den är vanlig på dop faktiskt.

THERE IIIIS A HOOOOUSE IN NEEEW ORLEEAAANS, THEY CAAAALL THE RIIIIISING SUUUN!!!!!

Är "en exemplarisk dejt" ett förfärligt uttryck eller jag fattar inte?

"Här deeeelar sig vägarna...." säger Lina med sin studera-till-präst-släpiga röst! Har kommit på att hon nog använder den när hon är lite nervös? Hon döljer sig bakom sin "professionella roll".

18.png
19.png

FUCK! Blir så besviken att Anna W ännu en gång blir värsta tramsmajan och ba: HAJ! TJÄNA! Har hon inte lärt sig nånting från förra veckan?

DON'T GO THERE, ANNA W!

Hela Filips och Anna W:s dejt handlar om hur förra dejten var vs. hur framtiden kommer bli... Kan ni inte bara koncentrera er på den här dejten?! vill man skrika.

22.png

Varit med i kyrktornet? Då skypeade du ju med Anna K, din fuling!

Från: hur tyckte du att förra dejten var? Till: Jag har en viktig fråga, är du redo att skaffa barn?

Om bilda familj-frågan är så viktig för Anna W så tycker jag hon kunde satsat på nån desperat 35-åring istället för en 26-åring som bara gillar att dricka öl och ha de gött.

"Det är ingen stress".

25.png

NU HETTAR DET TILL, fast på fel sätt!! Anna W ba: Du verkar frånvarande! Filip: Du gör det inte lättare... Anna W: VAD gör det inte lättare?! Låter som de varit tillsammans i en evighet fast de bara varit på två ganska dåliga dejter.

26.png

Anna W verkar ha missat kursen "Hur man undviker att göra killar rädda 15hp" i Livets Hårda Skola.

Anna W beter sig som att Filip verkligen sårat henne fast han bara sagt att han inte kan säga när han vill skaffa barn.

Brad, amerikanen som flyttat till Växjö för att studera, ska visa Lina att han är "öppen för andra kulturer" och bjuda på svensk middag (vilket tydligen är knäckebröd, ägg, lax, kaviar m.m, typ all mat som har en lukt och alltså är dålig dejtmat)

Wåge till Brad: How you dating going?! Han är verkligen som tagen från nån Falkenbergsrevy.

30.png

Det är bra att Lina står på sig och vägrar äta Brads medhavda mat.

VIDRIGT när Brad säger åt Lina att blunda bara för att "överraska" henne med nån ful munk från Hemköp.

32.png

Koka ägg tillsammans på en dejt? Det är ju sjukt. Mådde så dåligt av denna scenen. Jag hade avbrutit dejten om jag vore Lina.

33.png

Att Lina inte ens bemödat sig att ta upp Brads nalle ur sin plast utan bara ställt den vid micron kanske säger lite om hennes känslor.

Ja herregud det är verkligen ett briljant program detta och det är tur att det är många avsnitt kvar.

Vi ses nästa vecka!!!

NöjeAnna Axfors