Amanda Schulmans nya Instagramkonto

GRATTIS INTERNET.

Vissa längtar efter ett botemedel mot cancer, andra vill ha fred på jorden, och så vidare. Men de flestas högsta önskan är väl ändå ... att Amanda Schulman ska ha ett eget inredningskonto?! Och nu är det verklighet! Efter att i flera års tid bara låtit oss se något matbord och någon öppen spis här och där så ger Mandy oss nu tillträde till (förhoppingsvis) hela härligheten. I prick en vecka har Instagramkontot @mandysmansion funnits. Anledningen till att hon startar det just nu är att hon och Alex sålt sin lägenhet och köpt en ny.

Än så länge innehåller @mandymansion mest inspirationsbilder från andras hem, eftersom paret inte flyttat in i sin nya "lya" ännu. Men den som väntar på något gott, osv! Börja följ genast, 10 000 människor kan väl inte ha fel?!

Matsals-GOALS

Ett inlägg delat av Amanda Schulman (@mandysmansion)

Titta!!! Röd mattrappa!

Ett inlägg delat av Amanda Schulman (@mandysmansion)

Nöje, LivsstilAnna Axfors