Årshoroskop 2018

Gott nytt år önskar LoveStory med prognosen inför hur era 2018 kommer bli! Alexandra Alvis har satt ihop ett horoskop inför året.

2018 kommer i synnerhet att accentuera er som har planeter i Skorpionen, Kräftan, Stenbocken, Lejonet, Vattumannen, Skytten, Oxen och Väduren. 

Vädurar

Era eldiga själar som aldrig tvekar inför att slänga in er i något nytt! Första halvan av detta år blir fullt av förändringar och längtan efter frihet och självständighet. Ingen kan hålla er tillbaka nu, ni är ensamma vandrare på livets väg och inga råd behövs. Mest intensiva månader detta år för er blir februari (fullt av handlingskraft och energi), mars (självkärleken och självständigheten sprudlar) och under juli månad har ni chansen att få brinna lite extra och ge er hän att ha roligt och ha mindre ansvar på er, som ni kommer känna under till exempel april och september. Året är fullt av action som vanligt för er, men detta år är accent på er egen självständighet.

 

Oxar

Ni är på er personliga filosofiska upptäcktsfärd detta år! Livets frågor slår ner i era egna värderingar och stabila förståelse om vad ni tycker är viktigt här i livet. Hela vägen fram till november 2018 är ni på en inre upptäcktsfärd som inte alltid är så enkel. Era psykologiska strukturer blir helt klart utmanade och djupheten inför livets gåva blir påtaglig för er. Ni rör er framåt mest under mars och september månad, och april blir den månaden då allt känns som bäst, och då finns även chans att styrka era relationer till andra och er själva. Vad som är viktigt i just ert liv kommer ni till i slutet av nästa höst. Ni är mer oberäkneliga under sommaren/hösten och kan till och med förvåna er själva med att ryta ifrån och göra er röst hörd mer än vanligt.

 

Tvillingar

Stanna upp! Ni behöver sakta ner under februari och mars och se över vad ni gör. Det går lite väl snabbt under denna period och det ni tar er för kan slå tillbaka i konflikter och utmaningar dessa månader. Ni kommer att känna er på hugget under vinter-månaderna och nästan hela vägen in i juni, som är er starkaste månad. Om ni inte klokt överväger de beslut ni tar under vintern, så kommer ni få åka på konsekvenser men också nya möjligheter från november och året ut. Det ni kommer behöva att göra detta år, det är att ta er för mer konkreta saker snarare än göra allt samtidigt, och tuta på utan handlingsplan. Hela sommaren kommer att vara en företagsam och smidig period för er, men håll till ett begränsat spann av saker!

Rp @memethezodiac I deserve a nap now for real

Ett inlägg delat av @ astrologystuff

 

Kräftor

Om ni har hållit er undan fram tills nu, vilket ni ofta gör, så kommer ni att bli framputtade på livets scen under vintern och senare i höst 2018. Det är många viktiga beslut som ska tas och förändringens tid är på allvar här för er. Ni kan absolut ta beslut och gå på som det kardinala tecken ni är, men ni gör det gärna i sidled och under långa perioder. En av dessa perioder kulminerar under 2018. Det kommer att bli ett utmanande år för er, även om ni får lov att pusta ut i mars och juli och få känna efter lite mer, samt släppa på allvarliga frågor. Ni har kommit till en punkt där ni vill och behöver ta hand om er själva, snarare än alla runt omkring er. Våga ta beslut och våga förändring detta år. Lita på er intuition och ta beslut som känns rätt i magen, detta år är då livets struktur utmanas och faller på plats.

 

Lejon

Likt de andra två eld-tecknen, Väduren och Skytten, så kommer ni att ha en riktig stark och handlingskraftig start på året som kickar igång i början av februari och håller i sig till mitten av mars. Vidare under april så saktas tempot inte alls ner och ni får ytterligare energi och kickar att köra på som aldrig förr. Nästa period av action blir i juli då ni skiner av kärlek och trygghet. Det ni säger och tänker under sommaren kommer att forma ert öde framåt under årets gång så var försiktiga med era uttalanden. Detta är onekligen ert ödes-år, ihop med Vattumän har ni nu ställt er på livets väg och har ni inte varit på rätt väg förut, så kommer ni att börja gå på den under 2018!

 

Jungfruar

Från december 2017 och fram till 2019 har ni möjlighet att skapa något konkret i livet. Något väldigt konkret och ihållande. Era oroligheter inför livet kommer att ta ett kliv tillbaka och ni kommer att känna att ni skapar något stort för er själva som ni inte behöver vara oroliga inför. Även om tvivel alltid dyker upp i era sinnen, så kommer 2018 att vara ett viktigt år för er som skapar ett naturligt flow och tar tillvara på er förmåga att skapa, strukturera, organisera och inte minst genomföra. Ni viker inte alls lika lätt under detta år! Ni vet vad som står på spel och ni vandrar uppför den stig som är menad för er. Extra gynnsamma månader detta år för er, då ni verkligen känner er hemma i spelet är: juli, augusti, september och april. April är i synnerhet en stark månad för er då bara Stenbockar kan avundas er struktur och förmåga att arbeta och skapa något verkligt.

 

Vågar

Ni har haft ett starkt 2017 och får hantera lite mer handlings-konsekvenser under 2018, skörda lite frukt från förra året. April månad är när saker verkar knepiga och inget riktigt går som smort. Däremot är februari en riktigt stark månad för er på nästan alla plan, och ni fortsätter flöda i alla livets skikt, precis det som ni naturligt är begåvade med. Under stora delar av året får ni komma ikapp resten av Zodiaken och hålla er något mer i kulisserna. Däremot är ni åter på tapeten från början av september, från dess och året ut har ni tur i det ni tar er för, samt har en oerhört stark förmåga att dra till charm och sympati under senare delen av augusti, samt återigen i oktober. Er break blir under våren och sommaren, då livet håller sig stabilt.

*me on every occasion* Cred to @memethezodiac am good thx

Ett inlägg delat av @ astrologystuff

 

Skorpioner

Vilken dunderhöst ni har inlett med! Och detta år är det ert tecken som är mest gynnsamt och starkt, tillsammans med Stenbockar förstås. Det är som att någon har satt på en kran där all djuphet som finns naturligt i er får nu lov att ta sin plats i samhället helt naturligt.  Alla era tankar, intuitioner, tro och förnimmelser blir plötsligt normaliserade och alla blir lite mer “skorpioniga” där ute i världen. Ni är ett med omgivningen och förståelsen för er ökar något enormt under 2018. Som de naturliga sanningsägare ni är, så får ni nu lov att visa alla andra den riktiga sanningen! Det går inte att inte tro på er under detta år. Utforska och ge utlopp för er själva under detta år, ni kommer att märka hur lätt det är att skapa förståelse hos andra. November 2018 blir kulminationen för er, det är ni som leder oss andra detta år.

 

Skyttar  

Rastlösa själar! Ni kommer att få en väldigt handlingskraftig vinter. Det kommer inte att kännas så lugnt och hopplöst mörkt som februari kan göra, utan ni lyser av hopp och förmåga att röra er framåt mot era drömmar. 2017 har tyngt ner er på många plan och nu får ni rusa vidare mot livets upptäckter igen. Vidare in i april får ni en uppsving av energi och här skapas möjligheter att träffa någon som är på samma upptäcktsresa som ni är. Er mest tursamma period kommer utan tvekan att inledas under november 2018 och hålla i sig under nästa årsskifte och vidare in en bit i 2019. Samla krafter och drömmer, och kör så det ryker, detta år faller in i att bli ert mest tursamma under andra halvan av året.

 

Stenbockar  

Det blir ingen vila för er detta år heller. 2018 är ett VIKTIGT år för er, likt 2019 som följer. Som vanligt är januari er starkaste månad, och 2018 blir ett viktigt år i ert klättrande uppåt mot er egna uppsatta topp. Oavsett vart ni är i livet så blir 2018, likt er själva, inget lättsamt år. Tvärtom är året fullt av möjligheter att knyta viktiga kontakter, ni kommer få möjlighet att hamna i rätt situationer och känna er väldigt starka i er själva. Det finns många val och ni kommer att selektera rätt och klättra upp flera steg under 2018. Det är i stort ett gynnsamt år för er, även om ni ställs inför många viktiga beslut. Mars, september och oktober blir extra accentuerade av er starka vilja, men det övriga året är ni på livet scen tillsammans med Kräftor, Skorpioner, Vädurar och Skyttar.

 

Vattumän

Likt Lejonet har ni haft en viktig andra halva av 2017 och kommer att fortsätta att ha ett ”ödes-år” under 2018. Något väldigt viktigt sker i era liv just nu. Det kommer att bli tydligare vad det är under andra halvan av januari och hela februari månad, då ni är på topp mentalt och personligt. Det är er månad helt enkelt. Året i sig blir viktigt för er, men inte i ett speciellt uppskruvat tempo. Ni har med er ert naturliga lugn och inget förvånar er nämnvärt. Ni är redo för allt livet har att erbjuda er. Våren löper på lugnt, men i mitten av maj och sommaren ut, är era handlingar på tapeten och ni handlar i enlighet med det som kallar på er inifrån, samt får acceptans utifrån vad ni än tar er för.

 

Fiskar  

Ni får alltid bläddra längst för att hitta till er själva och era prognoser. Likadant i livet är ni ofta minst av alla bekymrade över att ta er någonstans eller avhandla något specifikt. Ni är livets njutare helt enkelt och bidrar med ett vänligt ord när många andra kör över mindre lyckligt lottade. Ni har haft en inre styrka det senaste åren och kunnat lita på er egen förmåga att ta er genom livets alla känslo-filter. Året kommer att börja utmanande för er, där det är svårt att få handlingskraft, och sedan kommer er tid under mars och juni-juli. Ni kommer under mars att känna en enorm inre förmåga och drömmarna kommer avlösa varandra. Ni är likt Vågar lite mer i kulisserna detta år, men er energi-kick kommer i december 2018 främst. Håll ut!

 

Gott nytt år på er, och ha ett fantastiskt 2018, oavsett vad ni tar er för!

Prognosen är i samarbete med Alexandra Alvis Astrology. Läs hennes astro-blogg på www.astroalvis.com. Om du vill veta hur ditt eget horoskop ser ut i helhet, surfa in på http://astro.cafeastrology.com/natal.php. Lägg in din födelsedata för att få en insyn i ditt eget horoskop, och ta reda på mer än bara ditt Sol-tecken!

 

NöjeAlexandra Alvis