Veckans söndagsmask: lermask som luktar källare

Veckans söndagsmask doftar tråkigt men känns bra på huden.

omslagvittte.jpg

När Skincity hade 25% på Neal’s Yard köpte jag på mig lite grejer för att testa. Bland annat en liten förpackning med vitt te-mask. Eftersom jag älskar allt som har med te att göra tvekade jag inte en sekund och jag såg fram emot att testa masken.

Förutom vitt te innehåller den också kaolinlera, och det känns som en typisk lermask. Den luktar  unken källare, vilket är lite av en besvikelse. Jag vet dock inte vad jag förväntade mig. Vitt te har den karaktäristiska doften av hö, och doften är flyktig och försvinner säkerligen under lukten av leran.

Masken känns skön och lerig och är som lermasker brukar vara. Gosiga men svåra att tvätta bort så man behöver en fuktig tvättlapp för att få bort det. Huden känns gosig efteråt och jag rekommenderar ändå masken!

Gillade du artikeln? Följ LoveStory på facebook och instagram

BeautyMalin Håård