10 funderingar kring Kylie Jenners graviditet

Det gick en chockvåg över internet när det visade sig att Kylie Jenner har fått barn. Klanen Kardashian lyckas engagera en hel värld genom att vara sig själva. Malin Håård listar 10 tankar som dök upp efter att Kylie skrev att hon fått barn.

♥️

Ett inlägg delat av Kylie (@kyliejenner)

 

1. Var det hela bara ett pr-trick?
Kylie la själv ut en bild på Instagram där hon skrev att hon inte valt att berätta om graviditeten för att hon ville ha det för sig själv, som sin egen resa. Men bara någon dag efter att bebisen kom la hon också ut en 12 minuter lång video från hela graviditeten, färdigklippt och klar. Videon har hittills 36 miljoner visningar.

2. Vem var det som läckte och varför?
En konspirationsteori jag har är att det var medvetet de läckte att hon var gravid eftersom det låg så mycket fokus på Kylie efter det. Hur många artiklar på internet har inte handlat om “Är Kylie gravid eller inte?!!?!?!?!”

3. Hur kan någon INTE ha läckt mer?
Någon vän till någon sa att Kylie var gravid, men hur är det möjligt att det inte läckte mer kring graviditeten? Hon pratade med kompisar om det, besökte barnmorska, hade babyshower och allting hände utan att någon person tog en bild och läckte, ingen sa någonting, ingen personal eller besökare på (vad jag visserligen antar är ett stängt privat) sjukhus tog en bild. Och Calvin Klein-annonsen, ingen fotoassistent eller NÅGON som kan ha sett något spred någon bild. Detta styrker min konspirationsteori eftersom de lyckades skydda allting förutom att någon vän till familjen sa att hon var gravid.

Bild från videon

Bild från videon

4. Var det verkligen Kylie på bild på ett apotek?
Det dök upp en bild på internet som kanske eller kanske inte var en gravid Kylie Jenner som var på ett apotek. Folk blev helt perplexa. Varför skulle hon besöka ett apotek själv? Varför inte skicka någon? Var det verkligen hon? Någon började jämföra tålängd för att se om det verkligen var Kylie eller någon som var väldigt lik. Varför riskera att avslöja graviditeten som de kämpat så hårt med att hålla hemlig? Var det bara för att mindfucka oss?

When you can’t find the rest of the family for the photo ...

Ett inlägg delat av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

5. På tal om mindfucks:
ALLA GÅNGER DE HAR TAGIT BILDER PÅ FAMILJEN och Kylie antingen inte är med ELLER döljer sin mage. Internet ballade ur både när det visade sig att Kylie inte var med på julfotografiet och när Calvin Klein-annonsen bara visade Kylie där hon täcker magen med antingen kuddar eller systrar.

6. Vad ska barnet heta?
Kommer det vara Kimye-konstigt eller Khourtney-normalt? Kims barn heter North, Saint och Chicago. Khourtneys heter Mason, Penelope och Rain. Vad kommer Kylies barn heta och kommer det börja på K? Nu tror folk att namnet på bebisen kommer börja på C för att Kylie har fått ett blomarrangemang format som ett C.

Skärmavbild 2018-02-06 kl. 14.27.12.png

7. Är barnkläder härnäst på agendan?
Barnet har redan såå mycket kläder och skor. När kommer systrarnas egna barnklädesmärke? (Eller finns det redan?)

Bild från youtubevideon

Bild från youtubevideon

8. När får vi se bild på hela bebisen?
Hon har en så himla gullig knubbig arm och jag vill se meeeer! Förväntar mig ett fantastiskt photoshoot med hela klanen och nya tillskottet snarast.

Bild från youtubevideon

Bild från youtubevideon

9. Varför är jag så investerad i detta?
Jag och många med mig undrar varför vi bryr oss så mycket. Jag har bara sett ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians en gång för sex år sedan när jag var på ett gym och det var på i bakgrunden. Det var inte ens något ljud. Men jag vet så klart ändå hur mycket som helst om the Kardashians för att jag har internet, och har väl slöläst lite om dem. Men nu! När nyheten hade läckt började jag direkt följa Kylie på instagram och Snapchat för att se om hon skulle avslöja något. Varenda nyhet läste jag och läste folks kommentarer där de själva analyserar vad som händer i nyheterna och dessutom också undrar “varför bryr jag mig så här mycket?” Finns inget svar.

10. Varför är alla förvånade?
En person säger: Kylie är gravid. Ingen nekar eller bekräftar. Det hintas om och om igen att Kylie är gravid. Hon är inte med på julfotot och döljer magen på Calvin Klein-annonsen. Hon försvinner helt från sociala medier under en hel månad. Sedan får hon ett barn. Och internet ballar ur IGEN. Vi visste ju att det skulle hända? Varför är vi så förvånande?

Bonus: Varför ser det ut som att Kris är dubbad här? Länk till exakt tid, hoppa annars fram till 9 minuter in.

NöjeMalin Håård