10 bäst klädda på Oscarsgalan enligt LoveStory!

I söndags var det dags för Oscarsgalan i Hollywood. Jimmy Kimmel var värd för andra året i rad och adresserade #metoo och #timesup genom att försöka vara politiskt korrekt och rolig på samma gång.

Ruben Östlunds The Square var nominerad i kategorin ”bästa icke-engelskspråkiga film” men blev tyvärr utan vinst. Fantasy-dramat The shape of water var kvällens vinnare.

Och bland många fantastiska klädkreationer var det några som av olika anledningar förtjänar lite extra strålkastarljus. LoveStorys Julianna Werner har listat kvällens tio bästa looks.

90_PR_0190.jpg

Regissören James Ivory hade på sig en skjorta med Timothée Chalamets ansikte handmålat på bröstet.

 
90_AC_0340.jpg

Och Timothée Chalamets var helt klädd i ivory.

 
90_AC_0057 2.jpg

Sophia Carson missade inte ett fotoögonblick med sin svepande cape. På senaste Golden Globes-galan var klädkoden svart för #timesup-kampanjen, men den här kvällen var det många skådespelare som valde att bära färg, speciellt rött.

 
90_AC_0576.jpg

Rita Moreno skapade rubriker genom att anlända till röda mattan i exakt samma klänning som hon bar på Oscarsgalan 1962 då hon vann pris för Bästa kvinnliga biroll för rollen som Anita i West Side Story.

 
90_AC_0467.jpg

Instagramkontot EveryoutfitonSATC om Nicole Kidmans look: ”When you don’t feel like attending the Oscars so you send your wax figure from Madame Tussauds instead”.

 
90_PR_0010.jpg

Viola Davis får tumbs up for hoops. Här tillsammans med Sam Rockwell och hans Oscarstatyett för bästa biroll i Three billboards outside Ebbing, Missouri.

 
90_AC_0352.jpg

Lupita Nyong’os vackra frisyr med inflätade guldtrådar var inspirerad av traditionell rwandisk stil. Klänningen var Versace.

 
90_AC_0516.jpg

Modellen Camila Alves såg ut som om hon rymt från ett strandbröllop tillsammans med dejten Matthew McConaughey.

 

Enkelheten och detaljerna gör det här till en vinnande look för Eiza González.

 
90_AC_0613.jpg

Zendaya bar en draperad klänning från Giambattista Valli. Tyg i överflöd kompenserades med en perfekt hårknut och som alltid, en vinnande pose.

 

gillade du texten? följ lovestory på facebook och instagram